Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα το «Βιώσιμο Τουρισμό» από τον ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ και το Δήμο Νάξου

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα το «Βιώσιμο Τουρισμό» από τον Ευρωπαϊκό Όμιλο Εδαφικής Συνεργασίας ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ και το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ο ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ σε συνεργασία με το Δήμο Νάξου και τον Ιταλικό Οργανισμό SVIMED σας καλούν σε διαδικτυακό σεμινάριο στις 30.06.2020 στις 11:30 με θέμα: "A model for Sustainable Tourism in the Coastal Areas of the Mediterranean - The case study of Naxos Island"

Το Μοντέλο Consume-Less αναπτύχθηκε στα πλαίσια έργου χρηματοδοτούμενου από το ΕΤΠΑ και το ΠΔΕ μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Interreg Med και έχει στόχο τη βιώσιμη διαχείριση του τουρισμού μέσα από προληπτικές ενέργειες για τη μείωση της κατανάλωσης νερού, ενέργειας και δημιουργίας απορριμμάτων στον τουριστικό τομέα. Το μοντέλο εφαρμόστηκε στην Ελλάδα, στο δήμο Νάξου, κατά την περίοδο 2017-2020.

Γλώσσα παρουσιάσεων: Αγγλικά

Διάρκεια: 11:30-13:00 (ώρα Ελλάδος)

Ποιοι θα συμμετάσχουν: Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Μεσογειακών τουριστικών  περιοχών, Αναπτυξιακοί φορείς, Πανεπιστήμια, Τουριστικοί Οργανισμοί, Ευρωπαϊκά Δίκτυα Πόλεων.

Για τη συμμετοχή σας απαιτείται εγγραφή εδώ

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου WINTERMED, που συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ και Εθνικούς Πόρους μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Interreg Med. 

ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ

Περισσότερα σε Ειδήσεις