Ανακαλύφθηκε τζαμί «φάντασμα» στην Αμοργό – Καταγγελίες υποβάλλει ο δήμος

Σύμφωνα με τους χάρτες της google τζαμί «φάντασμα» φαίνεται να υπάρχει πλέον στην Αμοργό

Ψευδείς πληροφορίες φαίνεται να εμφανίζονται στην δημοφιλή εφαρμογή χαρτών της google όπου δείχνει τζαμί να υπάρχει στην Αμοργό. Αντιδράσεις έχουν προκληθεί στο νησί από τον δήμο ο όποιος υπέβαλλε καταγγελία έναντι της εφαρμογής με σκοπό να διαγραφεί η ψευδής καταχώρηση.

Ο Δήμος καλεί τους κατοίκους του νησιού αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες που το έχουν αγαπήσει να μπουν στην εφαρμογή και να δηλώσουν πως είναι ψευδής η καταχώρηση.

Η ανακοίνωση του δήμου για το συμβάν

«Στους δύσκολους και πονηρούς καιρούς που διανύουμε κάποιοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν προβλήματα και εντάσεις χρησιμοποιώντας ακόμα και το διαδίκτυο για να πετύχουν το σκοπό τους.

Λίγες ώρες πριν γιορτάσουμε το Έπος του ’40 και σχεδιάζοντας της εμβληματικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, καλούμαστε να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε πολύ καλά ως ακρίτες του Αιγαίου! Να υπερασπιστούμε ενωμένοι την ιστορία μας.

Κάποιοι ονειρεύονται «Γαλάζιες Πατρίδες» και αλλαγές συνόρων. Στην Αμοργό κυριαρχεί το Αυθεντικό Ελληνικό Απέραντο Γαλάζιο και οι εκατοντάδες εκκλησιές της, μνημεία ιστορίας, πολιτισμού και ορθοδοξίας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις