Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας “Daughters” στην Αιγιάλη

Τα γυρίσματα της ταινίας “Daughters” στην Αιγιάλη της Αμοργού, μιας Γερμανικής-Ιταλικής-Ελληνικής συμπαραγωγής, της πρώτης Πανευρωπαϊκής παραγωγής μετά την παγκόσμια καραντίνα λόγω του κορονοϊού, που διήρκησαν από τις 22 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου, έφεραν την Αμοργό στο προσκήνιο της διεθνούς σκηνής.

Το επιτελείο της ταινίας, που αποτελούνταν από συνεργείο, παραγωγούς και ηθοποιούς από τη Γερμανία, και Ελλάδα, έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της Αμοργού και όλη η διοργάνωση διεκπεραιώθηκε με απόλυτη ασφάλεια σ’ έναν από τους ασφαλέστερους προορισμούς στην Ελλάδα.

Οι ηθοποιοί και συντελεστές απόλαυσαν το πανέμορφο τοπίο και τις παραλίες του νησιού, συνδυάζοντας όπως είπαν και οι ίδιοι δουλειά με διακοπές, ενώ πολλοί ντόπιοι εργάστηκαν κατά τα γυρίσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξυπνη εφαρμογή που κάνει κράτηση σε ξαπλώστρα

Η ιστορία της ταινίας, που βασίζεται στο ομώνυμο best seller της συγγραφέως Lucy Fricke, εκτυλίσσεται σε ένα μέρος της στην Αμοργό και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που συνετέλεσαν στην επιλογή του νησιού ως τόπου γυρισμάτων.

Στο αποχαιρετιστήριο πάρτι που έγινε μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, όλοι οι εμπλεκόμενοι συντελεστές της ταινίας, συγκινημένοι, ευχαρίστησαν τους κατοίκους του νησιού για τη φιλοξενία τους. Ο Έλληνας παραγωγός κύριος Κοντοβράκης υποσχέθηκε να γίνει προβολή της ταινίας την επόμενη χρονιά, μετά την ολοκλήρωσή της, στο ΑΜΟΡΓΟΣ ΦΙΛΜ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.

Πηγή: cyclades24.gr