Συνεχίζονται τα ξέφρενα πάρτι στη Μύκονο (βίντεο)

Τα ξέφρενα πάρτι εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στο νησί της Μυκόνου, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των ειδικών.

Σημειώνεται ότι η Μύκονος, μετά τον έντονο συνωστισμό σε καταστήματα και τα πριβέ πάρτι σε βίλες είναι μια από τις 16 επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές για τις οποίες ισχύουν ειδικά μέτρα τα οποία, μάλιστα, θα ενταθούν από τη Δευτέρα με τους νέους περιορισμούς για αριθμό 50 ατόμων στις συναθροίσεις.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δε φαίνεται να απασχολεί επιχειρηματίες του νησιού που πλέον είναι αναγκασμένοι να προσαρμοστούν στους νέους κανόνες που θέλουν στη Μύκονο τα νυχτερινά μαγαζιά να κλείνουν στις 00:00 τα μεσάνυχτα. Υπενθυμίζεται ότι ήδη οι καταστηματάρχες με κοινή ανακοίνωσή τους έχουν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά τους για το εν λόγω μέτρο.

Όπως φαίνεται από τα παρακάτω βίντεο, οι θαμώνες γνωστου κλαμπ της Μυκόνου συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει κορονοϊός, αγνοώντας προκλητικά τις συστάσεις των ειδικών, την ώρα που ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε χθες για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα πάνω από 200 κρούσματα.

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις