Σοβαρές παραβάσεις σε 3 εταιρίες με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

Αυτοκίνητα σε εταιρείες ενοικιάσεως που θα έπρεπε ήδη να έχουν αποσυρθεί και άλλα με προβλήματα που τα καθιστούσαν επικίνδυνα για τους επιβάτες, εντόπισε κλιμάκιο της Τροχαίας Αττικής στη Μύκονο.

Η τροχαία βεβαίωσε τις σχετικές παραβάσεις, κατά τη διάρκεια ελέγχων που ξεκίνησαν χτες στο νησί, με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, λόγω των αυξημένων τροχαίων ατυχημάτων που παρατηρούνται τους θερινούς μήνες.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης είχε αναγγείλει κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στη Μύκονο, ότι επρόκειτο να μεταβούν άμεσα κλιμάκια από την Τροχαία Αττικής και την Ασφάλεια Αττικής, για ελέγχους που αποσκοπούν στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων αφενός και την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών αφετέρου.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, μετέβη προχθές, Παρασκευή 31 Ιουλίου, κλιμάκιο της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) από την Τροχαία Αττικής και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τους ελέγχους από τρεις εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, στις οποίες διαπίστωσαν τις εξής παραβάσεις:

-32 αυτοκίνητα είχαν φθαρμένα ελαστικά.

-Πέντε δεν είχαν περάσει ΚΤΕΟ

-13 οχήματα είχε λήξει η 12ετία και δεν θα έπρεπε να ήταν διαθέσιμα προς μίσθωση

Στο πλαίσιο των παραπάνω ελέγχων στις εταιρείες μίσθωσης αυτοκινήτων, αφαιρέθηκαν 30 άδειες κυκλοφορίας και 30 ζεύγη πινακίδων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα σε Ειδήσεις