Το μήνυμα του Δημάρχου για την Ημέρα της Γυναίκας

Μια εξαιρετική μουσική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν  στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Η γνωστή και αγαπητή ερμηνεύτρια Λόρνα ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες από Ελληνίδες και Ξένες μεγάλες φωνές του πενταγράμμου που έβαλαν το δικό τους στίγμα τόσο με την φωνή όσο και με την προσωπικότητά τους στο παγκόσμιο μουσικό γίγνεσθαι.

Την εκδήλωση που πραγματοποίησε το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου, προλόγισε ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο οποίος αναφέρθηκε με στον σημαντικό ρόλο της γυναίκας, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ακόμη και σήμερα στην σύγχρονη κοινωνία.

«Η καθιέρωση της σημερινής ημέρας σηματοδοτεί τις θυσίες και τα επιτεύγματα των γυναικών όλου του κόσμου για πάνω από έναν αιώνα διεκδικώντας τη θέση που τους αξίζει χωρίς φυλετικές διακρίσεις» ανέφερε ο κ. Κουκάς. Ευχήθηκε «όλες οι γυναίκες του κόσμου να συνεχίσουν να διεκδικούν και να αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον που δεν θα τις εξαιρεί και δεν θα τις απομονώνει» για να καταλήξει με την φράση «Είστε ο λόγος ύπαρξής μας και σας ευχαριστούμε για όσα απλόχερα μάς προσφέρετε από κάθε τομέα της ζωής σας».

Αναλυτικά η ομιλία του κ. Κουκά και στιγμιότυπα από την εκδήλωση στα βίντεο που ακολουθούν.

Περισσότερα σε Ειδήσεις