Στο Νοσοκομείο με ύποπτα συμπτώματα ο dealer της Μυκόνου

Στο Νοσοκομείο Σύρου με συμπτώματα κορονοϊού, οδηγήθηκε εσπευσμένα την Πέμπτη αλλοδαπός ο dealer που της Μυκόνου, ο οποίος συνελήφθη προχθές με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στο νησί των ανέμων.

Ο 28χρονος, που πιάστηκε το βράδυ της Τρίτης από την ειδική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, καθώς ταξίδεψε από τον Πειραιά, κουβαλώντας μαζί του γύρω στο 1,5 κιλό κοκαΐνης το οποίο είχε κρύψει μέσα σε Playstation, οδηγήθηκε επειγόντως στο Νοσοκομείο Σύρου μετά από “ύποπτα” συμπτώματα που εμφάνισε.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε είχε δέκατα, βήχα, και έντονη αδιαθεσία.Έτσι, μεταφέρθηκε στη νοσηλευτική μονάδα της Σύρου όπου του έγινε τεστ για κορωνοϊό και ευτυχώς τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Αυτό διαβεβαίωσε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, Μιχάλης Ζουλουφός, με τον οποίον επικοινώνησε το cyclades24. Ο κ. Ζουλουφός ήταν απολύτως καθησυχαστικός, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας από το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ κάλεσε τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού να τηρούν τα προληπτικά μέτρα.

Πηγή: cyclades24.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις