«Ανοικτή Γραμμή» για την εξυπηρέτηση δημοτών και κατοίκων στην Κάρπαθο

Ο Δήμος Καρπάθου ανακοίνωσε την λειτουργία «ανοικτής γραμμής» παραπόνων και αιτημάτων για κατοίκους και δημότες

Στη διάθεση δημοτών και κατοίκων μπαίνει πλέον η τηλεφωνική γραμμή με αριθμό 22450 23000 με σκοπό την άμεση ενημέρωση του δήμου για μικρά ή μεγάλα προβλήματα αλλά και αιτήματα για την βελτίωση της καθημερινότητας στο νησί.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

«Η «Ανοικτή Γραμμή» για τους δημότες είναι πια γεγονός στον Δήμο Καρπάθου.

Άλλη μια δέσμευση του Δημάρχου Γιάννη Νισύριου, άλλη μια πρωτοβουλία υλοποιείται.

Ο Δήμος Καρπάθου θα βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα, δίπλα στους πολίτες του.

Από εδώ και πέρα κάθε δημότης μπορεί να τηλεφωνεί στο 23000 και να αναφέρει κάθε πρόβλημα, κάθε αίτημα του, αποφεύγοντας κάθε μετακίνηση ή ταλαιπωρία. Προβλέπεται δε, άμεσα να υπάρχει επικοινωνία, ώστε να ενημερώνεται ο δημότης για την πορεία επίλυσης του προβλήματος.

Πρόκειται για μια καινοτόμα πρωτοβουλία που δείχνει ότι ο Δήμαρχος Καρπάθου προτάσσει τον δημότη, τη ζωή του, την εξυπηρέτησή του από τον Δήμο για τα προβλήματα της γειτονιάς του.

Όπως δε τονίζει ο Δήμαρχος Γιάννης Νισύριος, «Ασφαλώς το Δημαρχείο και το Γραφείο του Δημάρχου και όλων των συνεργατών του είναι ανοικτό.

Με αυτή την πρωτοβουλία, με την «Ανοικτή Γραμμή», επιδιώκουμε να διευκολύνουμε περαιτέρω τους δημότες.  Από τώρα λοιπόν οι δημότες Καρπάθου έχουν το 22450 23000 και το πρόβλημά τους θα φτάσει στον Δήμαρχο, στον Δήμο», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα σε Ειδήσεις