Με επιτυχία στέφθηκε η ενημερωτική συνάντηση για τις δράσεις της ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ

Με επιτυχία στέφθηκε η ενημερωτική συνάντηση για τις δράσεις της ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ

Την Τετάρτη 19/8 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση για τις μέχρι σήμερα δράσεις της ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ, που συμβάλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη της Κάσου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Κάσου, πάντοτε λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης λόγω κορονοϊού.

Αναλυτική ενημέρωση έγινε από τον πρόεδρο της ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ κ. Μηνά Μαλανδρή για το πρόγραμμα ανακύκλωσης, που εφαρμόζεται ήδη από το 2019 στην Κάσο και για το οποίο υπάρχουν προοπτικές περαιτέρω δράσεων, κυρίως αξιοποιώντας Ευρωπαϊκά προγράμματα. Έγινε ειδική αναφορά στην συμμετοχή της Κάσου στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Καθαρή Ενέργεια στα νησιά μας (EU CLEAN ENERGY ISLANDS).

Από όλους τους παρευρισκόμενους διατυπώθηκε η ανάγκη ενημέρωσης των κατοίκων της Κάσου σχετικά με την εφαρμογή του προγράμματος ανακύκλωσης και για την ικανοποίηση αυτού του αιτήματος, θα αρχίσει ενημέρωση πόρτα – πόρτα σε κάθε οικισμό, από την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολούθησε η πρώτη ενημέρωση για τις ενέργειες γνωριμίας της Κάσου με την ηλεκτροκίνηση (ποδήλατα, μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, λεωφορεία, τρακτέρ).

Στη συνάντηση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ηρωικής Ν. Κάσου κ. Μιχάλης Ερωτόκριτος, η πρόεδρος του ΔΣ κ. Νικολέττα Σοφίλλα και οι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Ηλίας Μαστροπαύλος και Ντίνος Ζαχάρης.

Image removed.

ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ

Περισσότερα σε Ειδήσεις