“Ξαναχτύπησε” ο δράστης που παριστάνει τον υπάλληλο τράπεζας για να αποσπά χρήματα από πολίτες

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες “χτύπησε” ο άγνωστος δράστης που προσποιείται τον υπάλληλο υποκαταστήματος τράπεζας, για να αποσπά χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά, ο δράστης κινήθηκε πιο οργανωμένα καθώς απ΄ότι φάνηκε γνώριζε προσωπικά οικονομικά στοιχεία της οικογένειας που έβαλε στο “στόχαστρο” της απάτης του. Πιθανότατα σύμφωνα με πληροφορίες απέστειλε αρχικά φάκελο που δήθεν προερχόταν από δημόσιο φορέα.

Όταν τα υποψήφια θύματά του αντιλήφθησαν ότι τα αναγραφόμενα στοιχεία τους στον εν λόγω φάκελο δεν ήταν ακριβή, τον επέστρεψαν στο ταχυδρομείο.

Κατόπιν, ο άγνωστος, κάλεσε στο τηλέφωνο την οικογένεια προσποιούμενος τον υπάλληλο, ζητώντας να καταθέσουν χρήματα σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό. Τελικά, τα υποψήφια θύματα υποψιάστηκαν ότι επρόκειτο περί απάτης και προχώρησαν σε καταγγελία του περιστατικού.

Δεύτερο κρούσμα

Συνιστάται λοιπόν, η επαγρύπνηση και προσοχή των πολιτών σε Πάρο και Αντίπαρο καθώς αυτό είναι το δεύτερο μέσα σε ελάχιστες μέρες κρούσμα προσπάθειας απόσπασης χρημάτων με παρόμοιο τρόπο.

Πηγή: parianostypos.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις