Επίσκεψη του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ν. Σαντορινιού στη Λέρο

Τον Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια επισκέφτηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Νεκτάριος Σαντορινιός.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι του νησιού, κ. Δημήτρης Καστής και κ. Άκης Γρεκός, ο τέως Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιώργος Κασσάρας, καθώς και τοπικό κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, με τους οποίους συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λέρος.

Η αποδυνάμωση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, το Προσφυγικό - μεταναστευτικό, η κρίση στον Τουρισμό, θέματα Υγείας, αλλά και οι μεγάλες επιπτώσεις της κρίσης της πανδημίας στην κοινωνία, ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης με τους εκπροσώπους του Δήμου.

Ανησυχία του Δημάρχου 

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Λέρου, από πλευράς του, εξέφρασε την έντονη ανησυχία τόσο της Δημοτικής Αρχής, όσο και των κατοίκων για την επικείμενη εφαρμογή της απόφασης της Κυβέρνησης να λειτουργήσει στο νησί νέα κλειστή δομή προσφύγων - μεταναστών, δηλώνοντας ότι δεν θα επιτρέψει κάτι τέτοιο, χρησιμοποιώντας όλα τα νόμιμα μέσα που έχει στη διάθεσή του.

Η συνάντηση στο δημαρχείο διήρκεσε άνω της μιάμισης ώρας, επισφραγίζοντας το άριστο κλίμα που υπάρχει, ενώ στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Λέρου ευχαρίστησε τον κ. Σαντορινιό για το έμπρακτο ενδιαφέρον του και τη μέχρι σήμερα βοήθεια που έχει προσφέρει στο νησί της Λέρου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις