Συμμετοχή του Δήμου Λειψών στην «Έκθεση Χειροτεχνίας & Αγροτικής Οικονομίας»

Συμμετοχή του Δήμου Λειψών στην «Έκθεση Χειροτεχνίας & Αγροτικής Οικονομίας» Κρεμαστής Ρόδου

Πρόσκληση στους τοπικούς παραγωγούς που μεταποιούν και τυποποιούν τοπικά αγροτικά προϊόντα απευθύνει ο Δήμος Λειψών για την επικείμενη συμμετοχή στην «55η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας & Αγροτικής Οικονομίας» Κρεμαστής-Ρόδου. Η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 15 Ιουλίου στη 1:00 το μεσημέρι στην αίθουσα «Πνευματική Εστία».

Η ανακοίνωση του Δήμου:

Ο Δήμος Λειψών στο πλαίσιο ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων του νησιού μας, ενημερώνει τους τοπικούς παραγωγούς ότι πρόκειται να συμμετέχει με μίσθωση περιπτέρου στην «Έκθεση Χειροτεχνίας & Αγροτικής Οικονομίας» Κρεμαστής - Ρόδου, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 7 έως και 23 Αυγούστου 2020.

Οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα επίδειξης των προϊόντων τους, με επί τόπου πώληση, αλλά και προώθηση σε εμπορικούς αντιπροσώπους – επιχειρηματίες χονδρικού και λιανικού εμπορίου.

Όσοι παραγωγοί μεταποιούν και τυποποιούν τοπικά αγροτικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες και επιθυμούν να συμμετέχουν, καλούνται τη Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 στη 1:00 το μεσημέρι στην αίθουσα «Πνευματική Εστία».

Περισσότερα σε Ειδήσεις