Τέλενδος: Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης δύο πεζοπόρων με τη συνδρομή και ελικοπτέρου

Τέλενδος: Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης δύο πεζοπόρων με τη συνδρομή και ελικοπτέρου

Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση δύο τραυματισμένων Γάλλων πεζοπόρων πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στην Τέλενδο από την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο και εθελοντές ενώ ζητήθηκε η συνδρομή και ελικοπτέρου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα palmostiskalymnou, η "Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Καλύμνου" έσπευσε αμέσως στο σημείο, στην πίσω πλευρά της Τελένδου, καθώς και η Πυροσβεστική, περίπου κάτω από το πρόσωπο της "Βασιλοπούλας", ένα πολύ δύσκολο και δύσβατο σημείο, όπου βρήκε τους δύο πεζοπόρους και τους μετέφερε σε σημείο, στο οποίο κατέυθασε ελικόπτερο "SUPER PUMA" και παρέλαβε με σύρμα, τον ένα από τους δύο, καθώς έχει σπασμένα πλευρά, ενώ ο άλλος ήταν σε καλή κατάσταση.

Image removed.

Η επιχείρηση, από τις πλέον δύσκολες που αντιμετώπισαν οι Εθελοντές Διασώστες, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τραυματίας μεταφέρεται με ασφάλεια από το ελικόπτερο σε Νοσοκομείο.

Ακόμα δεν υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες για τον τρόπο και τον ακριβή τόπο που έγινε το ατύχημα και για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες.

 

Πηγή: www.palmostiskalymnou.blogspot.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις