Δήμος Αστυπάλαιας: Το «Πιτζάμα Project» χάρισε παιδικά χαμόγελα

Μια Χριστουγεννιάτικη πράξη αγάπης προς τα παιδιά υπό την σύσταση του σωματείου «Τα βιβλία παίζει» και του ομίλου PRESSGROUP

Το «Πιτζάμα Project» συνεχίζει να μοιράζει παιδικά χαμόγελα σε δέκα δήμους της χώρας, εκ των οποίων και ο Δήμος Αστυπάλαιας, δωρίζοντας σε παιδιά- εκ μέρους του Άγιου Βασίλη- ένα ζευγάρι άνετες πιτζάμες και ένα παιδικό παραμύθι.

Τα παιδιά έλαβαν έγκαιρα τα δώρα τους την παραμονή των Χριστουγέννων και η χαρά των διοργανωτών δεν περιγράφεται!

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Δήμου Αστυπάλαιας

Μετά τον Δήμο Αβδήρων, τα πακέτα έλαβε ο Δήμος Αστυπάλαιας. Ο δήμαρχος Νικόλαος Κομηνέας μοίρασε με χαρά τις γιορτινές σακούλες στα παιδάκια και απέστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

ευχαριστήρια επιστολή δημάρχου αστυπάλαιας

Τις γιορτινές μέρες που διανύουμε έχει μεγάλη αξία να αναλογιστούμε την ανάγκη των παιδιών να χαμογελούν. Μια χρονιά με δυσκολίες και πρωτόγνωρες καταστάσεις για τα παιδιά, αλλά και τους γονείς, οδεύει προς το τέλος της και είναι χρέος όλων μας να βάλουμε κάτω από το δέντρο των οικογενειών που έχουν ανάγκη ένα συμβολικό δώρο. Γιατί τα γλυκά όνειρα φέρνουν όμορφες μέρες!

δήμαρχος Αστυπάλαιας πιτζάμα project

Ο όμιλος PRESSGROUP ευχαριστεί με την σειρά του τον Δήμο Αστυπάλαιας που στάθηκε δίπλα στον όμιλο με σκοπό να χαρίσουν από κοινού παιδικά χαμόγελα αυτές τις γιορτινές μέρες.

Περισσότερα σε Ειδήσεις