Συνάντηση Ντέμπλα-Καράογλου στο δημαρχείο Σιθωνίας

Την ευκαιρία να εκθέσει τα προβλήματα του δήμου και να ζητήσει λύσεις είχε ο δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας, με αφορμή την επίσκεψη του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρου Καράογλου στον δήμο, την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020.

Συνάντηση Ντέμπλα-Καράογλου στο δημαρχείο Σιθωνίας

Ο κ. Ντέμπλας έχοντας αναπτύξει μια αγαστή συνεργασία με το Υπουργείο από την πρώτη στιγμή, έθεσε στον Υφυπουργό ζητήματα όπως η ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, η απουσία εξειδικευμένου προσωπικού πλην ενός μηχανικού στην τεχνική υπηρεσία του δήμου, τη στιγμή που υπάρχει μεγάλη ανοικοδόμηση, αλλά και η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Αγίου Νικολάου και του Πολυδύναμου Ιατρείου Συκιάς.

Επιπλέον, ο δήμαρχος Σιθωνίας ενημέρωσε τον Υφυπουργό για την ανάγκη να προχωρήσουν αντιπλημμυρικά έργα, και άλλα που ήταν ενταγμένα στο πρόγραμμα Φιλόδημος και δεν πρέπει να χαθούν, καθώς και για την μεγάλη σημασία που έχει το οδικό έργο Μουδανιών- Σιθωνίας.

Τέλος, επισημάνθηκε από τον δήμαρχο, κ. Ντέμπλα η ανάγκη οικονομικής στήριξης της Σιθωνίας στο πλαίσιο των έκτακτων αναγκών, καθώς ήδη για τη θεομηνία του περασμένου Νοεμβρίου ο δήμος κλήθηκε να διαθέσει 500 χιλ. ευρώ από τα ταμεία του. Οι αναγκαίες τομές στην Αυτοδιοίκηση και οι θεσμικές αλλαγές που αφορούν τις αιρετούς ήταν επίσης αντικείμενο συζήτησης με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Καράογλου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις