Υποβολή αιτήσεων για τις καταστροφές που υπέστησαν κτίρια από τις πλημμύρες του 2018 και 2019

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη διενέργεια αυτοψίας σε κτίρια που υπέστησαν ζημιές σε περιοχές του Δήμου Σιθωνίας από τις πλημμύρες που σημειώθηκαν το 2018 και το 2019. Σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε ο Δήμος Σιθωνίας από τον Τομέα Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Τ.Α.Ε.Φ.Κ.), ανακοινώνει τα εξής:

Η πρώτη περίπτωση αφορά ζημιές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες της 26ης Ιουνίου 2018 και οι πληγέντες θα αιτούνται διενέργεια αυτοψίας στο κτίριό τους, που έπαθε ζημιές από τις πλημμύρες κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, υποβάλλοντας συνημμένα τίτλους ιδιοκτησίας, οδοιπορικό σκαρίφημα και φωτογραφίες του πληγέντος κτιρίου.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 14η Ιουλίου 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έληξε ο συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο στο μνημείο Ολοκαυτώματος

Η δεύτερη περίπτωση αφορά ζημιές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες της 11ης και 12ης Δεκεμβρίου 2019 και οι πληγέντες θα αιτούνται διενέργεια αυτοψίας στο κτίριό τους, που έπαθε ζημιές από τις πλημμύρες κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, υποβάλλοντας συνημμένα τίτλους ιδιοκτησίας, οδοιπορικό σκαρίφημα και φωτογραφίες του πληγέντος κτιρίου.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 4η Αυγούστου 2020.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στην διεύθυνση: Ναυαρίνου 28 Καλαμαριά Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 55131 (ΔΑΕΦΚ-ΒΕ). Διευκρινίσεις αναφορικά με τις αιτήσεις θα παρέχονται από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Σιθωνίας.

Πηγή: thestival.gr