Θωρακίζεται η Κασσάνδρα με δέκα διασώστες και δύο επιπλέον ασθενοφόρα

Η Κασσάνδρα ενισχύεται με 10 διασώστες και 2 επιπλέον ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ κατά τους θερινούς μήνες ως και το Σεπτέμβριο. Η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά υποδέχθηκε τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευστρατίου, στο Δημαρχείο και έδωσε λύση στα ζητήματα διαμονής και σίτισης των πληρωμάτων.

«Τα δέκα νέα μέλη του ΕΚΑΒ, σε συνεργασία με το υπάρχον προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κασσάνδρας και την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Κασσάνδρας αναμένεται να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα περιστατικά τροχαίων ατυχημάτων, πνιγμών και πάσης φύσεων έκτακτες ανάγκες υγείας που ενδέχεται να προκύψουν το καλοκαίρι, που ο πληθυσμός στην Κασσάνδρα εκατονταπλασιάζεται.

Με όλες τις βάρδιες καλυμμένες και δεύτερο ασθενοφόρο με έδρα τη Χανιώτη», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευστρατίου ευχαρίστησε τη Δήμαρχο Κασσάνδρας για τις ταχύτατες και αποτελεσματικές της ενέργειες να δώσει άμεση και οριστική λύση στο ζήτημα.

Η Δήμαρχος από την πλευρά της ευχαριστεί θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννη Κουφίδη, καθώς η σίτιση των πληρωμάτων καλύπτεται από δαπάνες του Επιμελητηρίου, τον Τ.Ο.Χ και όλους τους ξενοδόχους που πρόθυμα της απάντησαν θετικά στο αίτημα της για παροχή δωρεάν φιλοξενίας, προς όφελος της Κασσάνδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κορονοϊός: Παράταση των περιοριστικών μέτρων στην Ξάνθη

Πηγή: thestival.gr