Θεσσαλονίκη: Έστησε την απαγωγή της εκβιάζοντας τη θεία και το ξάδερφο της για λύτρα

Μια 36χρόνη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη σκηνοθέτησε την απαγωγή της ζητώντας 3.000 ευρώ για λύτρα από τη θεία και το ξάδερφο της

Η 36χρόνη συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης, ενώ στην υποτιθέμενη απαγωγή φαίνεται να συμμετείχε και ο 30χρονος σύντροφός της που αναζητείται για να συλληφθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο τελευταίος επικοινώνησε τηλεφωνικά το προηγούμενο 24ωρο με τα δύο υποψήφια θύματα, από τα οποία ζητούσε λύτρα ύψους 3.000 ευρώ για να αφήσει ελεύθερη την 36χρόνη γυναίκα και σύντροφό του. Αν δεν του κατέβαλλαν τα λύτρα ο ξάδερφος και η θεία της γυναίκας απειλούσε πως θα της κάνει κακό.

Η θεία και ο γιος της απευθύνθηκαν στην αστυνομία καταγγέλλοντας το συμβάν και αμέσως ξεκίνησε έρευνα, κατά την οποία εντοπίστηκε η 36χρονη να ταξιδεύει με υπεραστικό λεωφορείο από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη.

Τότε αποκαλύφθηκε ότι ουδέποτε υπήρξε θύμα αρπαγής, πλην όμως υπήρξε σχετική συνεννόηση μεταξύ των δραστών, προκειμένου να αποκομίσουν παράνομα περιουσιακό όφελος.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού της.

Περισσότερα σε Ειδήσεις