Θεσσαλονίκη: Άφιξη της Σακελλαροπούλου στον Άγιο Δημήτριο

Άφιξη της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη - Κεκλεισμένων των θυρών η δοξολογία

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου κατέφθασε η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη μία το μεσημέρι.

Η επίσημη δοξολογία για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης αλλά και τις ιστορικές Επετείους της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης το 1912 και της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου.

Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθεί η επίσημη δοξολογία προκειμένου να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Στην δοξολογία θα παρευρίσκονται επίσης ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου.

Στις 14:00 η πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί σε γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης και στις 18:00 θα επισκεφθεί το ΥΜΑΘ, όπου θα ξεναγηθεί στο Ιστορικό Κέντρο Τεκμηρίωσης.

Περιμετρικά της Εκκλησίας βρίσκεται η Αστυνομία, ενώ φέτος η παρουσία κόσμου απαγορεύεται ακόμη και στον προάυλιο χώρο του ναού.

Anamoni gia tin afiksi tis PtD

Περισσότερα σε Ειδήσεις