Θεσσαλονίκη: Κλείδωσε τους θαμώνες στο μπαρ για να αποφύγει το πρόστιμο

Οι θαμώνες και ο ιδιοκτήτης του μπαρ έμειναν κλειδωμένοι μέχρι τις 9 το πρωί για να ξεγελάσουν την Αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Τούμπας είχαν πληροφορίες για ένα μπαρ της περιοχής τους που λειτουργεί παρανόμως μετά τις 00:30 καθώς είχε αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο μπαρ της Θεσσαλονίκης δέχεται πελάτες με τηλεφωνικό ραντεβού μετά την ώρα υποχρεωτικού κλεισίματος που προβλέπουν τα μέτρα για τον νέο κορονοϊό.

Ενώ οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν το μπαρ τα μεσάνυχτα του Σαββάτου για να διαπιστώσουν εάν πράγματι λαμβάνει χώρα ένα τέτοιο συμβάν τότε, έκπληκτοι είδαν έναν πελάτη να μπαίνει στο μπαρ και όταν το πλησίασαν εκείνοι ήταν κλειδωμένο. Παρά τις προσπάθειες τους να επικοινωνήσουν με τον ιδιοκτήτη δεν ανταποκρίθηκε κανείς.

Παρέμειναν στο μπαρ μέχρι τις πρωινές ώρες

Ύστερα από ένα ολόκληρο βράδυ κρυφτού οι αρχές κατά τις 7 το πρωί κάλεσαν τις Εισαγγελικές Αρχές ώστε να ανοίξουν νομότυπα το κατάστημα. Τότε ανακάλυψαν πως ιδιοκτήτες και θαμώνες, παρέμειναν εντός του καταστήματος σιωπηλοί όλο το βράδυ.

Όπως ήταν λογικό, οι αστυνομικοί επέβαλαν στην επιχείρηση χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και σφράγισαν το μπαρ για τρεις ημέρες. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απείθειας και της παραβίασης των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού.

Περισσότερα σε Ειδήσεις