Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση καθαρισμού στον Κελλάριο Όρμο

Φυσική ανάδειξη του χώρου στον Κελλάριο Όρμο

Οι εργαζόμενοι του δήμου Θεσσαλονίκης, το πρωί της Τρίτης καθάρισαν την περιοχή στον Κελλάριο Όρμο. Ο δήμος επιχειρεί να δώσει μια νέα πνοή στην περιοχή, φροντίζοντας τη φυσική ανάδειξη του χώρου.

 Οι δηλώσεις του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης

«Με τον καθαρισμό στον Κελλάριο Όρμο ικανοποιείται ένα αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής», ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Νίκος Ζεϊμπέκης, τονίζοντας ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης είχε δεχθεί καταγγελίες περιοίκων για την παραμελημένη εικόνα που παρουσίαζε η περιοχή αυτή.

«Πιστεύω ότι με την παρέμβασή μας θα δώσουμε μια νέα πνοή στον Κελλάριο Όρμο και ίσως κι ένα κίνητρο και στην πολιτεία να δει αυτό το όμορφο τοπίο με μεγαλύτερη προσοχή», σημείωσε ο κ. Ζεϊμπέκης.

Δηλώσεις του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος

Στην συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Σωκράτης Δημητριάδης, δήλωσε ότι με συντονισμένες κινήσεις των υπηρεσιών της καθαριότητας και του πρασίνου ο κηρυγμένος σε ενάλιο αρχαιολογικό χώρο Κελλάριος Όρμος θα αναδειχθεί σε μοναδικό προορισμό. Οι γενικότερες παρεμβάσεις στον τομέα της καθαριότητας και η περιποίηση του πρασίνου στοχεύουν στην αναβάθμιση της περιοχής.

Σημειώνεται ότι και αύριο, Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί επιχείρηση καθαρισμού.

Περισσότερα σε Ειδήσεις