Θεσσαλονίκη: Δεν οφείλεται σε δολοφονία ο θάνατος της 53χρονης

Δεν οφείλεται σε δολοφονία ο θάνατος της 53χρόνης στην Θεσσαλονίκη - Ήταν επί χρόνια τοξικομανής με επιβαρυμένη υγεία

Η 53χρονη γυναίκα, που βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο διαμέρισμά της, στην οδό Κύπρου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, δεν δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το σώμα της 53χρονης δεν φέρει κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Ο θάνατός της εικάζεται ότι επήλθε περίπου πριν από δέκα ημέρες.

Όταν ολοκληρωθεί η τοξικολογική εξέταση των δειγμάτων που ελήφθησαν από το σώμα της άτυχης γυναίκας θα μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια η αιτία θανάτου. Υπενθυμίζεται ότι η 53χρονη ήταν επί χρόνια τοξικομανής και είχε επιβαρυμένη υγεία.

Ένα από τα στοιχεία που ενέπλεξαν αρχικώς στις έρευνες το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ήταν οι πατημασιές με ίχνη αίματος δίπλα στη σορό καθώς και η εικόνα αναστάτωσης που παρατηρήθηκε σε όλους σχεδόν τους χώρους του υπόγειου διαμερίσματος.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται πλέον την υπόθεση θεωρούν ότι τα ίχνη αίματος και η αναστάτωση στο διαμέρισμα δεν σχετίζονται με τον θάνατο της 53χρονης τοξικομανούς. Εικάζεται ότι άτομα με τα οποία συναναστρεφόταν, βρέθηκαν στο διαμέρισμα και έψαξαν τους χώρους του μετά τον θάνατο της γυναίκας, με σκοπό να εντοπίσουν και να πάρουν ναρκωτικές ουσίες.

Περισσότερα σε Ειδήσεις