Στη ΔΕΘ σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμά του

Στην συμπρωτεύουσα βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Υπό τη βαριά σκιά της πανδημίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο πρωθυπουργός θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για τα μέτρα ανακούφισης λόγω του κορονοϊού.

Όσον αφορά αναλυτικά στο πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη, σήμερα το πρωί θα γίνει ειδική εκδήλωση για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα στη Βόρεια Ελλάδα με βάση και τις συναντήσεις που είχε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη με τοπικούς φορείς.

Η ομιλία του πρωθυπουργού στις 19:00 το απόγευμα θα γίνει σε ακροατήριο μόλις 50 ατόμων, όπως επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για όλες τις συγκεντρώσεις. Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι μόνο οι υπουργοί που σχετίζονται άμεσα με τα της οικονομίας και της ανάπτυξης, ενώ οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι θα είναι εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων κι εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών.

Η αίθουσα στο Βελλίδειο θα είναι κι αυτή προσαρμοσμένη στις ανάγκες του περιορισμένου ακροατηρίου.

Συνέντευξη Τύπου

Διαφορετική από τις συνηθισμένες θα είναι και η συνέντευξη Τύπου. Λόγω των υγειονομικών περιοριστικών μέτρων και με δεδομένο ότι το σύνολο των ατόμων που θα βρίσκεται στην αίθουσα δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 50, θα γίνει ένας συνδυασμός φυσικής παρουσίας και ερωτήσεων μέσω τηλεδιάσκεψης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις