Σινεμά με Θέα στο Μέγαρο Μουσικής

Το Σινεμά με Θέα επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στα τέλη Αυγούστου για να κλείσει με τον πιο όμορφο τρόπο αυτή την περίεργη σεζόν με τους πολλούς περιορισμούς.

Το θερινό σινεμά στήθηκε για έκτη συνεχή χρονιά από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στο πιο όμορφο σημείο της πόλης, την οροφή του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με υπέροχη θέα στο Θερμαϊκό Κόλπο.

Το «Σινεμά με Θέα» συνεχίζει τις προβολές του στις 24 Αυγούστου και μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Φέτος προβάλλονται επτά ταινίες πρόσφατης παραγωγής που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το σινεφίλ κοινό, συναρπαστικές ιστορίες, με διάσημους πρωταγωνιστές από αγαπημένους σκηνοθέτες. Πρόκειται για τα φιλμ: Ο απόστρατος του Ζαχαρία Μαυροειδή, Πόνος και δόξα του Πέδρο Αλμοδοβάρ, Euforia της Βαλέρια Γκολίνο, Yesterday του Ντάνι Μπόιλ, Μαγεία στο σεληνόφως του Γούντι Άλεν, Ραντεβού στο Belle Époque του Νικολά Μπεντός και η Ευτυχία του Άγγελου Φραντζή.

Χώρος: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης – οροφή του κτιρίου Μ2

Τιμές εισιτηρίων: 5€ (γενική είσοδος), 4€ (μειωμένο και CineΚάρταF της περιόδου 2019-2020)

Η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.tch.gr.

Σημείωση: Η πρόσβαση στον χώρο του «Σινεμά με θέα» (6ος όροφος κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης) γίνεται είτε με σκάλες είτε με ασανσέρ. Στην περίπτωση χρήσης του ασανσέρ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους. Επίσης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από κάθε θεατή κατά την είσοδό του και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του.

---

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ & ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

(Ώρα προβολής 21:00)

Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Αυγούστου: Yesterday του Ντάνι Μπόιλ

(Ηνωμένο Βασίλειο - Ρωσία - Ιαπωνία - ΗΠΑ, 2019)

Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπόιλ / Danny Boyle. Με τους: Himesh Patel, Lily James, Sophia Di Martino. Έγχρωμη, 116΄

Ο Τζακ Μάλικ είναι ένας άσημος τραγουδοποιός σε μια μικρή Βρετανική πόλη του οποίου τα όνειρα για επιτυχία και φήμη γρήγορα ξεθωριάζουν, παρά την αφοσίωση και υποστήριξη της καλύτερης παιδικής του φίλης, Έλι. Μετά από ένα μυστηριώδες γενικό blackout, ο Τζακ ανακαλύπτει ότι οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ…! Ο Τζακ αρχίζει να εκτελεί τα τραγούδια του μεγαλύτερου συγκροτήματος στην ιστορία της μουσικής σε ένα κοινό που δεν τους έχει ακούσει ποτέ και με τη βοήθεια της μάνατζερ του Ντέμπρα, η φήμη του εκτοξεύεται. Όμως, όσο πιο διάσημος γίνεται, τόσο κινδυνεύει να χάσει την Έλι, το μόνο πρόσωπο που πραγματικά πίστεψε σε αυτόν. Για να βρει την ισορροπία του τελικά, ο Τζακ θα πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει για να αποδείξει ότι… το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη.

Δευτέρα 31 Αυγούστου και Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου: Μαγεία στο σεληνόφως του Γούντι Άλεν

Δευτέρα 7 και Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου: Ραντεβού στο Belle Époque του Νικολά Μπεντός

Δευτέρα 14 και Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου: Ευτυχία του Άγγελου Φραντζή

Περισσότερα σε Ειδήσεις