«Τα παιδιά δεν είναι τουβλάκια Lego» - Διαδήλωση από γονείς στο 90ό δημοτικό Θεσσαλονίκης

Διαδήλωση από γονείς σε δημοτικό Θεσσαλονίκης - Τι επισημαίνουν οι κηδεμόνες σε ανακοίνωσή τους

Διαμαρτυρία από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων έξω από στο 90ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Μπότσαρη με Μακεδονίας.

Ως βασικά αιτήματα τα μέλη του Συλλόγου αναφέρουν τις ακατάλληλες τουαλέτες, την έλλειψη ασφάλειας και κατάλληλου αύλειου χώρου για την τοποθέτηση 5 kibo στο χώρο του σχολείου για την εγκατάσταση νηπίων και προνηπίων. «Όχι στο κλείσιμο σχολικών αυλών» και «Τα παιδιά δεν είναι τουβλάκια Lego. Όχι προκάτ και kibo στις αυλές» είναι μερικά από τα αιτήματα που αναγράφει το πανό που ανήρτησαν οι γονείς.

Σύμφωνα με το thestival.gr σε σχετική ανακοίνωσή τους αναφέρουν μεταξύ άλλων, ότι τους δόθηκαν πολλές προφορικές υποσχέσεις από τους ιθύνοντες του Δήμου Θεσσαλονίκης, χωρίς ωστόσο καμία γραπτή και έμπρακτη δέσμευση.

Οι γονείς επισημαίνουν ότι ο λόγος της σημερινής κινητοποίησης είναι, αφενός, να ενημερώσουν τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο τους κι αφετέρου να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι του Δήμου προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή, τονίζοντας ότι «η Υγεία και η Ασφάλεια των παιδιών μας Δεν Διαπραγματεύονται».

Περισσότερα σε Ειδήσεις