Σε καραντίνα το ΓΝΘ «Παπαγεωργίου» - Κλείνουν οι πύλες για τα έκτακτα περιστατικά

Συναγερμός έχει σημάνει στην ογκολογική «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης μετά τον εντοπισμό 8 κρουσμάτων κορονοϊού σε ασθενείς της αιματολογικής και ογκολογικής πτέρυγας

Σε καραντίνα βρίσκεται η ογκολογική «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης μπαίνοντας στην λίστα των νοσοκομείων που σταματούν μέχρι νεοτέρας τις νέες εισαγωγές ασθενών, εγείροντας ερωτήματα για τις ανάγκες των ατόμων που θα χρειαστούν νοσηλεία μέσα στις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του kedenews οι θετικοί ασθενείς μέχρι στιγμής ανέρχονται στους 8 και εντοπίστηκαν στα τμήματα της αιματολογικής και της ογκολογικής.

Η διασπορά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ξεκίνησε από ασθενή που είχε εισαχθεί προκειμένου να χειρουργηθεί στην ογκολογική, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Σημειώνεται ότι τα πρώτα δύο τεστ που πραγματοποίησε ο ασθενής είχαν βγει αρνητικά, ωστόσο το τρίτο, τα αποτελέσματα του οποίου βγήκαν ενώ είχε γίνει ήδη εισαγωγή, αποδείχτηκε θετικό. Από τους συνολικούς ελέγχους που έχουν πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο έχουν εντοπιστεί 8 θετικοί ασθενείς.

Μέχρι στιγμής, κανένας από τους νοσούντες δεν έχει παρουσιάσει σοβαρά συμπτώματα ενώ όλοι νοσηλεύονται στην ειδική μονάδα covid του νοσοκομείου. Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν εκ νέου δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τυχόν νέα κρούσματα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις