Ηλεκτρονική διεύθυνση και τηλεφωνική γραμμή για την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών της Θεσσαλονίκης αποκτά η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας προς τους πολίτες και προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η παρουσία της στην ψηφιακή εποχή, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Νέες υπηρεσίες αποκτά η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Όσον αφορά στις περιοχές εδαφικής αρμοδιότητας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οι πολίτες θα μπορούν να απευθύνουν το αίτημά τους είτε μέσω του διαδικτύου με αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση dastthe@hellenicpolice.gr είτε τηλεφωνικά στη γραμμή 2310-388000 (καθημερινά κατά τις ώρες 08.00 – 18.00).

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στην περίπτωση των χρηστών του διαδικτύου εξειδικευμένο προσωπικό θα αξιολογεί τα αιτήματα και θα τα προωθεί στην αρμόδια υπηρεσία με σκοπό τη διεκπεραίωσή τους, κοινοποιώντας ταυτόχρονα στον αποστολέα το αποτέλεσμα των ενεργειών, ενώ στην περίπτωση της τηλεφωνικής γραμμής το αρμόδιο προσωπικό θα κατευθύνει τους καλούντες ανάλογα με το θέμα που τους απασχολεί ή θα τους παρέχει γενικές πληροφορίες που άπτονται των αρμοδιοτήτων της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: thessnews.gr