Κορονοϊός: Στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη ο Χαρδαλιάς

«Δεν αποκλείεται η εφαρμογή νέων μέτρων εντός των επόμενων ημερών» - Στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς

Σε τηλεοπτική συνέντευξη του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, έκανε λόγο για το «τρίτο κύμα κορονοϊού», που, όπως χαρακτηριστικά είπε, «χτυπά» την πόλη του.

«Βρισκόμαστε στο ''κίτρινο'', το οποίο γίνεται ''πορτοκαλί''. Υπάρχει προβληματισμός και από την κυβέρνηση. Ξεφεύγουν τα πράγματα. Είναι ανησυχητικά τα στατιστικά. Ένα στα δύο θετικά κρούσματα στη Θεσσαλονίκη είναι νέοι άνθρωποι από 16 έως 29 ετών», δήλωσε ο κ. Ζέρβας και έκανε έκκληση στους νέους να τηρούν τα μέτρα. «Ο μέσος όρος των κρουσμάτων είναι 33 ετών. Αυτό είναι ανησυχητικό, γιατί δεν νοσούν, δεν κάνουν τεστ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν αποκλείεται η εφαρμογή νέων μέτρων εντός των επόμενων ημερών»

Την Πέμπτη θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ δεν απέκλεισε την εφαρμογή νέων μέτρων εντός των επόμενων ημερών.

«Δεν δαιμονοποιούμε τους νέους. Το θέμα θα αντιμετωπιστεί συνολικά» είπε, ενώ απαντώντας στο γιατί δεν ελήφθη κάποιο μέτρο στην τηλεδιάσκεψη με τον πρωθυπουργό τόνισε: «Οι τηλεδιασκέψεις γίνονται για να συζητηθεί όλη η πληροφορία. Σήμερα-αύριο θα παρθούν οι αποφάσεις. Υπάρχουν οι συνταγές, και εκεί που δεν πειθαρχούμε θα πρέπει να παρθούν μέτρα. Κακώς βρεθήκαμε σε αυτή την κατάσταση».

Περισσότερα σε Ειδήσεις