Ελεύθερη αφέθηκε η «αφέντρα» που φέρεται πως εκβίαζε τον ράπερ Lamanif

Ελεύθερη αφέθηκε λίγο πριν τη μια το μεσημέρι η 30χρονη γυναίκα που συνελήφθη χθες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών

Του Γιώργου Σόμπολου

Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης γυναίκας, έγκειται στο γεγονός ότι φέρεται να είναι η αποκαλούμενη "αφέντρα" η οποία διακίνησε στο διαδίκτυο το βίντεο που, σύμφωνα με τις καταγγελίες, φέρεται να είχε τραβήξει η ίδια και στο οποίο εμφανίζεται ο ράπερ Laminif σε προσωπικές τους ερωτικές στιγμές.

Αυτό το βίντεο ήταν η αιτία να εξαφανιστεί για αρκετές ημέρες ο γνωστός ράπερ, λόγω της ντροπής που ένιωσε βλέποντας προσωπικές του στιγμές στο διαδίκτυο και να διασύρεται, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στους αστυνομικούς.

Η σύλληψη της 30χρονης έγινε χθες το βράδυ επειδή κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης. Με αυτή την κατηγορία οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης από τον οποίο αφέθηκε ελεύθερη έως την εκδίκαση της υπόθεσης, μιας και πρόκειται για πλημμέλημα.

Ωστόσο, επειδή υπάρχει σε εξέλιξη η έρευνα των αρχών για τα όσα κατήγγειλε ως προς το πρόσωπο της ο γνωστός ράπερ, αποφασίστηκε η κράτηση του κινητού της τηλεφώνου αλλά και ενός υπολογιστή που βρέθηκε στο σπίτι της. Στόχος των αρχών, είναι να διαπιστωθεί εάν όντως ισχύει η καταγγελία του Laminif ότι δηλαδή είναι αυτή η γυναίκα που διέρρευσε το υλικό στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τις τελευταίες ημέρες τις κινήσεις της 30χρονης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις