Ψυχοπαθής ανέβασε οδηγίες για την παρασκευή... φόλας!

Ψυχοπαθής ανέβασε οδηγίες για την παρασκευή... φόλας!

Της ΕΥΑΣ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ

Θέμης και Ελένη Ιωαννίδη. Κάτοικοι Θεσσαλονίκης και ίσως οι πιο "άρρωστοι" άνθρωποι των τελευταίων ημερών.

Την ώρα που η χώρα περνά μία από τις ισχυρότερες κρίσεις του αιώνα και χιλιάδες άνθρωποι ανησυχούν για το τι επιφυλάσσει το μέλλον, την ώρα που οι πολίτες της Ελλάδας κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και ένας ένας ξεχωριστά έγινε παράδειγμα προς μίμηση και ενώ πήγαμε να νιώσουμε περήφανοι για τους συμπολίτες μας, ένα άθλιο post στο facebook τάραξε το πρωί της Πέμπτης τόσο τους φιλόζωους, όσο και όλο τον υγιή σε πνευματικό και ψυχικό επίπεδο πληθυσμό.

Πρόκειται για έναν χρήστη του facebook με το όνομα Θέμης και Ελένη Ιωαννίδης, ο οποίος αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό αναλυτικές οδηγίες για την παρασκευή φόλας με σκοπό την εξόντωση όλων των αδέσποτων ζώων. Παρακινεί μάλιστα μέσα από την ανάρτησή του όλο τον κόσμο που τον ακολουθεί να τοποθετήσουν φόλες το βράδυ στο δρόμο!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Η φιλοζωική κοινότητα τόσο της Θεσσαλονίκης, όσο και όλης της Ελλάδας έσπευσε να μπει στο προφίλ αυτού του ανθρώπου και τα σχόλια όπως καταλαβαίνετε δεν είναι καθόλου κολακευτικά.

Δε χρειάζεται καν να αναφέρουμε ότι ο άνθρωπος αυτός είναι δολοφόνος και θα πρέπει οι Αρχές να πραγματοποιήσουν άμεσα τη σύλληψη του. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες και ο άνθρωπος αυτός αναζητείται.

Η ανάγκη να θες να δολοφονήσεις ένα ζώο ή έναν άνθρωπο, σε κατατάσσει στην κατηγορία των ψυχικά άρρωστων ανθρώπων και σίγουρα το φονικό αυτό ζευγάρι χρειάζεται παρακολούθηση από ειδικούς.

Ευχόμαστε να βρεθούν και οι δύο γρήγορα στα χέρια της αστυνομίας αλλά και να ερευνηθεί το αν είναι υπεύθυνοι για το θάνατο κάποιου αδέσποτου ή δεσποζόμενου ζώου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις