«Χαμόγελο του Παιδιού»: Να διαγραφούν οι φωτογραφίες της Μαρκέλλας

Η ομάδα της Kedenews σεβόμενη την σύσταση του «Χαμόγελο του Παιδιού» κατεβάζει τις φωτογραφίες της μικρής Μαρκέλλας και προτείνει στους συναδέλφους δημοσιογράφους να ακολουθήσουν την ίδια γραμμή.

Κανένα "κλικ" δεν έχει περισσότερη σημασία από την ψυχική υγεία ενός παιδιού

Νέα έκκληση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για να σταματήσουν οι αναρτήσεις και δημοσιεύσεις φωτογραφιών της Μαρκέλλας στο διαδίκτυο.

Η  Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα έχει ζητήσει τον τερματισμό των αναδημοσιεύσεων φωτογραφιών και εικόνων της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Γι’ αυτόν τον λόγο και το «Χαμόγελο του Παιδιού» απευθύνει εκ νέου έκκληση να κατέβουν όλες οι αναρτημένες στο διαδίκτυο φωτογραφίες του ανήλικου παιδιού. Με μήνυμα στο Twitter ο οργανισμός υπερτονίζει πώς όταν το παιδί βγει από το νοσοκομείο είναι υψίστης σημασίας να μην αντικρίσει τον εαυτό στο διαδίκτυο ή άλλα ηλεκτρονικά μέσα.

Διαβάστε την σχετική ανάρτηση- έκκληση:

«Υπάρχουν ακόμη πολλές αναρτήσεις με την φωτογραφία του παιδιού, να κάνουμε ΌΛΟΙ μια εκστρατεία ακόμη αφαίρεσης κάθε φωτογραφίας που υπάρχει στο διαδίκτυο, με ενημέρωση. Όταν η Μαρκέλλα βγει από το νοσοκομείο δεν πρέπει να δει καμία φωτογραφία της».

Περισσότερα σε Ειδήσεις