Υπόθεση Μαρκέλλας: Βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της

Αποτροπιασμό και νέα τροπή στην υπόθεση της 10χρονης Μαρκέλλας προκαλεί η αποκάλυψη ότι στο αίμα της βρέθηκαν ίχνη ναρκωτικών ουσιών.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης που έλαβαν οι αστυνομικοι της Υποδιευθυνσης Ανηλίκων, στο αίμα και τα ούρα της Μαρκέλλας βρέθηκαν δύο διαφορετικές ναρκωτικές ουσίες.

Η μια ανήκει στην κατηγορία των αποκαλούμενων "δυνατών" ναρκωτικών ουσιών και η δεύτερη σε ηπιότερη μορφή ουσιών.

Οι εξετάσεις θα επαναληφθούν σήμερα, ώστε να μπορέσουν να διαπιστώσουν την καμπύλη εξέλιξης των ουσιών στο σώμα της 10χρονης μαθήτριας και να καταφέρουν οι ειδικοί στα τοξικολογικά εργαστήρια να καταλάβουν πότε τελικά το κοριτσάκι δέχθηκε τις ουσίες, κατά την διάρκεια της απαγωγής ή προγενέστερα.

Η υπόθεση πλέον λαμβάνει νέα τροπή και οι αστυνομικοί τονίζουν πως ενώ αρχικά πίστευαν ότι η 10χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, φαίνεται ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά, όπως και τα κίνητρα των απαγωγέων.

Η υπόθεση δεν είναι απλή, επιμένουν οι αστυνομικοί που ακόμη δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη της κοκκινομάλλας γυναίκας που φέρεται να απήγαγε την Μαρκέλλα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ζέρβας έβγαλε τα πασαλάκια του Μπουτάρη – Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Περισσότερα σε Ειδήσεις