Τον «τσάκωσαν» στο κέντρο να μεταφέρει ανήλικους αλλοδαπούς

Ένας 22χρονος μετανάστης συνελήφθη σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς μετέφερε 12 ανήλικους παράτυπους μετανάστες με επιβατικό όχημα.

Πρόκειται για αλλοδαπό, τον οποίο συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή συναδέλφων τους διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης,  για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της Χώρας, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, απείθεια, πλαστογραφία, κλοπή και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (26-03-2020), εντοπίστηκε στα διόδια των Μαλγάρων Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον προαναφερόμενο, ο οποίος παρά το σήμα στάθμευσης που του έγινε, δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο,  πλην όμως ακινητοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εν λόγω όχημα, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δώδεκα αλλοδαπών από την Αίγυπτο οι οποίοι  στερούνταν των απαραιτήτων νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον  αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: thessnews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις