Στον εισαγγελέα η ραδιοφωνική παραγωγός που πέταξε νερό στον Χαρδαλιά

Επεισοδιακό αποδείχθηκε το γεύμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Χαρδαλιάς δειπνούσε εστιατόριο όταν τον έλουσε με ένα ποτήρι νερό η Θεσσαλονικιά που συστήνεται ως παρουσιάστρια.

Πιο αναλυτικά, ο Νίκος Χαρδαλιάς γευμάτιζε με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου σε εστιατόριο κοντά στον Λευκό Πύργο. Τότε η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια προσέγγισε τον κ. Χαρδαλιά με φιλική διάθεση και με σκοπό να φωτογραφηθούν.

Παρ’ όλα αυτά, εντελώς ξαφνικά του έριξε ένα ποτήρι νερό και άρχισε να φωνάζει. Παράλληλα, η φίλη που βρισκόταν μαζί της προσπάθησε να βιντεοσκοπήσει το περιστατικό με το κινητό της.

Στο σημείο επενέβησαν οι αστυνομικές αρχές, απομακρύνοντας αμέσως τη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες  αμέσως μετά το περιστατικό ο Νίκος Χαρδαλιάς κατέθεσε μήνυση και η παραγωγός πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Η Ιωάννα Κουσκούση έχει εργαστεί παλαιότερα σε διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ενώ έχει παρουσιάσει εκπομπές και σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με διάφορα περιστατικά, στα οποία η ίδια βιντεοσκοπεί τον εαυτό της ενώ επιτίθεται σε αστυνομικούς.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της έργω εξύβρισης και της απειλής.

Πηγή: news2u.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις