Σε αστυνομικό κλοιό το περιβάλλον της Μαρκέλλας- Είναι καλά στην υγεία της

Από ψώρα και όχι από χειροπέδες, προέρχονται τα σημάδια στα χέρια της 10χρονης Μαρκέλλας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της kedenews.gr.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης του τμήματος Ανηλίκων, βρίσκονται διαρκώς ενώπιον ανατροπών και πλέον έχουν σχηματίσει την εικόνα, ότι κινούνται σε λάθος κατευθύνσεις. Η μαθήτρια, χρίζει βοήθειας από ειδικούς, εκτιμούν οι αστυνομικοί που προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Δεν είναι τυχαίο ότι δεν επιτρέπουν στα μέλη της οικογένειας της να έρθουν σε επαφή μαζί της. Οι αρχές απαγόρευσαν ακόμη και στον βιολογικό πατέρα του κοριτσιού, με τον οποίο έχει χωρίσει η μητέρα της Μαρκέλλας, να έρθει σε επαφή μαζί της. Ο άνδρας αυτός, παλεύει να πάρει την κηδεμονία της κόρης του, πράγμα όχι και τόσο εύκολο μιας και που κατά το παρελθόν εξέτισε ποινή για συγκεκριμένο αδίκημα και το λάθος του αυτό, μειώνει δραματικά τις πιθανότητες να πετύχει τον στόχο του.

ΕΛ.ΑΣ: Δεν έχει κακοποιηθεί η Μαρκέλλα

Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η 10χρονη, εκτός από αστυνομικούς και νοσηλευτικό προσωπικό, το κορίτσι εξετάστηκε σήμερα το πρωί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και από ιατροδικαστή.

Στην ενημέρωση των αστυνομικών, τονίστηκε ότι δεν υπάρχουν ίχνη σωματικής ή και σεξουαλικής κακοποίησης. Τα ίχνη, που ανέφερε το ίδιο το κορίτσι από χειροπέδες, δεν υφίστανται, παρά μόνο ίχνη από ξύσιμο που οφείλεται σε ψώρα.

Βρίσκονται σχετικά ψηλά, κοντά στο μπράτσο και τον αγκώνα και όχι στο ύψος των καρπών. Το ζητούμενο για τους αστυνομικούς είναι ο λόγος για τον οποίο το κορίτσι είπε ψέμματα για τις χειροπέδες ενώ δεν αποκλείεται και κάποιες άλλες κουβέντες της για τις συνθήκες κράτησης της, να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

"Ίσως να έχουμε να κάνουμε με ένα παιδί, που μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον χωρίς τις ιδανικές συνθήκες" σχολίασε με νόημα αστυνομικός του τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι έρευνες πλέον στρέφονται κατά συγκεκριμένων προσώπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Έρευνα: Οι μισοί Έλληνες πιστεύουν ότι ο κορονοϊός κατασκευάστηκε

Περισσότερα σε Ειδήσεις