Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης: Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συμμετείχε σε μάθημα Μουσικής

Σε ένα από τα οκτώ σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης όπου από τη Δευτέρα ξεκίνησε να υλοποιείται το πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά κατά τους θερινούς μήνες, βρέθηκαν σήμερα το πρωί, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και η αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στο 92ο δημοτικό σχολείο, είχαν την ευκαιρία να μπουν στις σχολικές αίθουσες, να μιλήσουν με τα παιδιά τα οποία τους υποδέχθηκαν με χαρά.

Μίλησαν και με τους δασκάλους οι οποίοι τόνισαν την σπουδαιότητα του προγράμματος και την ανάγκη να συνεχιστεί.

Λίγο πριν αποχωρήσει ο κ. Ζέρβας, όταν μπήκε στην αίθουσα όπου γινόταν το μάθημα Μουσικής, δεν δίστασε να πει ένα τραγούδι μαζί με τα παιδιά, τα οποία έδιναν τον ρυθμό με τα μουσικά όργανα.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο αριθμός των παιδιών που συμμετέχουν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης είναι μεγάλος και αυτό είναι πολύ θετικό, καθώς οι γονείς τους έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν, στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:https://kedenews.gr/perifereia-dytikis-elladas/axaias/dimos-patrewn/%ce%bf-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b1/

Πηγή: grtimes.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις