Μετρό: Έκλεισε και πάλι τμήμα της Βενιζέλου- Αγανακτισμένοι οι καταστηματάρχες

Έκλεισε από νωρίς το πρωί για μια ακόμα τμήμα της οδού Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών για το μετρό.

Περίπου στις 08:00, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της Βενιζέλου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ερμού, έως και το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατία.

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από παρακείμενες οδούς. Μάλιστα επί τόπου βρίσκονται τροχονόμοι για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Λόγω του αποκλεισμού του παραπάνω τμήματος της Βενιζέλου, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες ισχύουν από σήμερα. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ερμού, Αγίας Σοφίας και Ίωνος Δραγούμη. Επίσης, η κυκλοφορία στο αποκλεισμένο τμήμα καθώς επίσης και στις κάθετες οδούς θα διεξάγεται μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών και για τις κινήσεις των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Να σημειωθεί πως στο πεζοδρόμιο του αποκλεισμένου τμήματος της οδού η κίνηση των πεζών γίνεται κανονικά.

Από σήμερα, ισχύουν και οι τροποποιήσεις σε δρομολόγια επτά γραμμών του ΟΑΣΘ.

Αγανακτισμένοι οι καταστηματάρχες

Tο νέο κλέισιμο τμήματος της οδού Βενιζέλου έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των καταστηματαρχών που βρίσκονται στο σημείο.

Όλα αυτά τα χρόνια που γίνονται οι εργασίες για το μετρό Θεσσαλονίκης, άλλοι αναγκάστηκαν να βάλουν λουκέτο, άλλοι να μετακομίσουν άλλοι είδαν τον τζίρο τους να μειώνεται δραματικά ενώ μερικοί περιμένουν ακόμη τις αποζημιώσεις για το πλήγμα που δέχτηκαν.

Το νέο κλείσιμο λοιπόν τμήματος της οδού Βενιζέλου τους προκαλεί έντονη ανησυχία αναφορικά με το μέλλον των επιχειρήσεών τους.

Image removed.

Πηγή: thestival.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις