Δικηγόρος 26χρονης: Πώς έγινε η θανατηφόρα παράσυρση του νεαρού Βούλγαρου

«Η ζωής της στιγματίστηκε για πάντα», αναφέρει ο δικηγόρος της 26χρονης οδηγού που πέρασε πάνω από τον 28χρονο οπαδό. «Βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή» είπε ο δικηγόρος της 26χρονης οδηγού που παρέσυρε με το όχημά της τον 28χρονο Βούλγαρο στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του όπως προκύπτει και από την ιατροδικαστική έκθεση.

Μιλώντας στον Focus 103,6 Fm και την εκπομπή «Ζουμ στα Γεγονότα» με τη Δέσποινα Μποτίτση ο κ. Αντώνης Κουδρόγλου εξήγησε ότι η κοπέλα δεν ήταν σε θέση να δώσει μια σαφή εικόνα για το τι ακριβώς έγινε καθώς οι διηγήσεις της ήταν εντελώς αποσπασματικές εξαιτίας του σοκ που υπέστη. Όπως υποστήριξε, το όχημα που οδηγούσε η νεαρή οδηγός ακινητοποιήθηκε εξαιτίας του συγκεντρωμένου πλήθους το οποίο με άγριες διαθέσεις άρχισε να κατευθύνεται προς το μέρος της.

Αυτό την πανικόβαλε όποτε έκανε ελιγμό για να ξεφύγει καθώς φοβήθηκε για την ζωή της. Με αυτόν τον ελιγμό όμως, όπως δήλωσε ο κ. Κουδρόγλου πέρασε πάνω από τον άτυχο άνδρα που ήταν ήδη πεσμένος στο οδόστρωμα. Όπως είπε ο δικηγόρος της 26χρονης, η κοπέλα δεν κατάλαβε ότι πάτησε τον 28χρονο και όταν αργότερα ενημερώθηκε για την είδηση του θανάτου του από μέσα μαζικής ενημέρωσης, λιποθύμησε.

«Μετά την μεταφορά και την ιατροφαρμακευτική της περίθαλψη στο Διαβαλκανικό τα ξημερώματα Δευτέρας πήγαμε στην Διεύθυνση Τροχαίας όπου ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία μετά την αυτοπρόσωπη εμφάνιση της». «Είναι υπό παρακολούθηση» συμπλήρωσε λέγοντας χαρακτηριστικά. «Η ζωή της στιγματίστηκε για πάντα, αυτό δεν ξεχνιέται ποτέ».

Πηγή: typosthes.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις