Υπόθεση Μαρκέλλα – Προκαλεί η Μούρθου: “Δεν τις βίασα, πλήρωσα 150 ευρώ”

Νέες καταγγελίες ήρθαν στο «φως» για την 33χρονη που απήγαγε τη 10χρονη Μαρκέλλα. Συγκεκριμένα, δύο γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη, προσήλθαν στην Ασφάλεια, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Ειρήνης Μούρθου.

Στο πρόσωπό της, όπως υποστήριξαν, αναγνώρισαν αυτή που τις παρέσυρε στο διαμέρισμά της και αφού τις νάρκωσε τις κακοποίησε σεξουαλικά. Ο δικηγόρος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας ισχυρίστηκε ότι δεν έγινε καμία ασελγής πράξη και κακοποίηση προς τις γυναίκες αυτές.

Η ανάρτηση του δικηγόρου της Βασίλη Νουλέζα

Στην νέα καταγγελία για δήθεν βιασμό 2 γυναικών με προηγούμενη χορήγηση ναρκωτικών.
Υπήρξε επαφή, αν πληροφορηθεί την ταυτότητα των 2 γυναικών το περιεχόμενο των καταθέσεων Μόλις κληθούμε από την Ανακρίτρια Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να απολογηθούμε.

Ενδεχομένως συναινετική ερωτική συνεύρεση με οικονομικό αντάλλαγμα με γνωριμία μέσω Site γνωριμιών. Αρχές Μαρτίου 2020 μάλλον. Αυτή είναι η Αλήθεια.

Πλήρωσα 150€/ώρα αν θυμούμαι καλώς υποστηρίζει η κατηγορούμενη ΕΙΡΉΝΗ Μ.
Άραγε διαψεύδει τις 2 γυναίκες και διερωτάται γιατί ετεροχρονισμένα όψιμα μετά την παρέλευση 4 μηνών έσπευσαν να την καταγγείλουν τώρα που έλαβε τέτοια δημοσιότητα η εκκρεμούσα στην Δικαιοσύνη υπόθεση της.

ΓΙΑΤΙ δεν πήγαν να εξετασθούν σε Νοσοκομείο την επόμενη ημέρα και δεν την κατήγγειλαν στην Αστυνομία; Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετείται σήμερα Μετά τόσους μήνες;
Πώς θα ελεγχθεί ιατροδικαστικά αν πράγματι χορηγήθηκε ναρκωτική ουσία να καμφθεί η αντίσταση τους αν υπήρξε βιασμός;

Πρόκειται για μια εντελώς κατασκευασμένη και ανυπόστατη καταγγελία. Θα την αντικρούσουμε με στοιχεία.

Οι κλήσεις είναι ευτυχώς καταγεγραμμένες στο κινητό της στο Viber συγκεκριμένα.
Δεν έχει ειλικρινά να φοβηθεί κάτι. Ποιος παρακίνησε τις 2 ενήλικες να καταθέσουν αυτήν την χρονική συγκυρία;

Η καταγγελία τος έχει κενά και είναι ελλιπής ψευδής, αντιφατική. Όταν βλάπτεσαι πηγαίνεις αμέσως να καταγγείλεις στην αρμόδια Αρχή.

Η εντολέας μου αγανακτισμένη και έκπληκτη δηλώνει κατηγορηματικά αθώα και ότι κατά την ερωτική συνεύρεση ουδέποτε θα χορηγούσε φάρμακα η οποιαδήποτε ουσία.
Όλα γίνονται πιστεύει για να ενισχυθεί η αστήρικτη κατηγορία για δήθεν ύπαρξη κυκλώματος πορνογραφίας.

ΔΙΑΒΑΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Κορονοϊός: Επιβεβαιώθηκε από τον δήμο το κρούσμα – Ξεκινά άμεσα ιχνηλάτηση