Θεοδωρικάκος: Εμβληματικό έργο για τη Θεσσαλονίκη η αναβάθμιση των στάβλων Παπάφη

Παπάφη

Η αναβάθμιση των στάβλων Παπάφη είναι ένα εμβληματικό έργο που θα βοηθήσει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, στο περιθώριο συνάντησής του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα στο δημαρχιακό μέγαρο.

Σχετικά με την χρηματοδότηση της ανάπλασης των ιστορικών στάβλων Παπάφη, με 13 εκατ. ευρώ, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο κ. Θεοδωρικάκος έδωσε το “παρών” στην συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του δήμου, παρουσία των αντιδημάρχων.

«Κλείσαμε ένα ολόκληρο πολύ δημιουργικής συνεργασίας η οποία θεωρώ ότι έχει βοηθήσει να μπει η Θεσσαλονίκη σε μια νέα τροχιά με ένα σχέδιο ανάπτυξης, ώστε να είναι μια πόλη ανοιχτή, με ανοιχτούς ορίζοντες με βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και του αισθήματος ασφάλειας», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε κλίμα εθνικής ομοψυχίας γιορτάστηκαν τα φετινά Ελευθέρια

«Θα σταθώ στην διαβεβαίωση ότι συνεχίζεται η χρηματοδότηση ενός εμβληματικού έργου, το οποίο βρίσκεται ήδη στην εκπόνηση της μελέτης εφαρμογής. Θα σταθώ στο εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι των μέσων έτσι ώστε να ωριμάσουν έργα», ανέφερε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Νέα ηλεκτρικά απορριμματοφόρα στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Με 15 νέα απορριμματοφόρα αναμένεται να ενισχυθεί ο στόλος των οχημάτων καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, ο δήμος Θεσσαλονίκης θα εξοπλιστεί και με ηλεκτρικά απορριμματοφόρα, όπως τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Ενισχύεται ο στόλος των απορριμματοφόρων στον δήμο Θεσσαλονίκης προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι γίνεται με εξαιρετικό τρόπο η δουλειά της καθαριότητας. Θα έχουμε και τα πρώτα ηλεκτροκίνητα οχήματα από την πλευρά του υπουργείου Εσωτερικών προς τους δήμους», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Θεοδωρικάκος.

Πηγή: thestival.gr