Εντολή Ζέρβα για εντατικούς ελέγχους με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού

Σαφή εντολή για εντατικοποίηση των ελέγχων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σε σύσκεψη που συγκάλεσε εκτάκτως σήμερα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Η αυξητική τάση των κρουσμάτων κορονοϊού επιτάσσει άμεσες ενέργειες», διεμήνυσε ο δήμαρχος. Για τον λόγο αυτό κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και άλλες αρμόδιες αρχές πυκνώνουν τους ελέγχους σε καταστήματα, με στόχο την απόλυτη συμμόρφωση με το κανονιστικό πλαίσιο αποφυγής διασποράς του κορονοϊού.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης «είναι απολύτως αναγκαίο οι κανόνες να τηρούνται από όλους, ώστε να περιοριστεί ενδεχόμενη νέα διασπορά του ιού έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Δεν πρέπει να υπάρξει καμία χαλάρωση και εφησυχασμός, η πρόκληση για την πόλη μας είναι παρούσα. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, όπως έχουμε αποδείξει πρόσφατα».

Στη σύσκεψη ήταν παρόντες ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχάλης Κούπκας, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για δράσεις Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης Ευθύμιος Φωτόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Πηγή: thestival.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξοπλισμό για την αντιμετώπιση πλημμυρών παρέδωσε στην Πυροσβεστική ο περιφερειάρχης