Λεία 1 εκατ. ευρώ από διάρρηξη σε βίλα γνωστού επιχειρηματία

Στην πολυτελή οικία γνωστού επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης μπήκαν το βράδυ της Τετάρτης διαρρήκτες, οι οποίοι άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ειδικότερα, περίπου στις 23:00 και ενώ απουσίαζαν οι ένοικοι της μονοκατοικίας, άγνωστοι κατάφεραν να εισέλθουν στο σπίτι, το οποίο βρίσκεται στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, και να σηκώσουν χρηματοκιβώτιο που υπήρχε μέσα σε αυτό.

Οι δράστες τράπηκαν αμέσως σε φυγή, πιθανότατα με αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει στην περιοχή.

Ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει και ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης, ωστόσο μέχρι να φτάσουν τα πρώτα περιπολικά της Αστυνομίας οι δράστες είχαν καταφέρει να εξαφανιστούν με την πολύτιμη λεία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας ήταν διακοπές, ενώ το κινητό του τηλέφωνο ήταν συνδεδεμένο με τον τον συναγερμό.

Στο σπίτι του επιχειρηματία βρίσκεται κλιμάκιο της σήμανσης για να εντοπίσει DNA και αποτυπώματα, ενώ παράλληλα οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν με ποιον τρόπο οι δράστες μπορεί να είχαν εσωτερική πληροφόρηση για το γεγονός ότι κανείς δεν θα ήταν στο σπίτι, αλλά και για το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε στο χρηματοκιβώτιο του ο επιχειρηματίας.

Περισσότερα σε Ειδήσεις