Δωρεάν rapid test για τους επαγγελματίες στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά

Δωρεάν rapid test στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Προνοιακών Θεμάτων και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν δωρεάν rapid test (ελέγχους ταχείας ανίχνευσης Covid -19) σε πεζούς για τους επαγγελματίες του Δήμου Παύλου Μελά, σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, τις ώρες 9:30 π.μ. – 14:30, στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά (οδός Λαγκαδά, είσοδος απέναντι από το Δημαρχείο).

  • Τα τεστ διενεργούνται στην κινητή κλινική μονάδα (mobile clinic) του Ερυθρού Σταυρού, η οποία περιλαμβάνει γιατρό, νοσηλεύτρια και εθελοντές.
  • Τη δράση υποστηρίζουν η Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης, και τα καταστήματα-επαγγελματίες ΔΕ Ευκαρπίας, Πολίχνης, Σταυρούπολης.

Με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και του Δικτύου Εργασιακής Συμβουλευτικής του Δήμου, η δράση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες, εμπόρους και καταστηματάρχες του Δήμου μας, συμμετέχοντας στη μάχη κατά του Covid -19. Κατά την υλοποίηση της δράσης θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους συμμετέχοντες.

ΟΔΗΓΙΕΣ

Οι πολίτες, ξεκινώντας από το σπίτι ή την εργασία τους, θα πρέπει να στείλουν μήνυμα (sms) με τον κωδικό μετακίνησης 1 στο τηλέφωνο 13033 και να ενημερώσουν το συνεργείο του Ερυθρού Σταυρού κατά την προσέλευσή τους, για το ονοματεπώνυμό τους. Τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται στους εξεταζόμενους, εντός λίγων λεπτών.

Περισσότερα σε Ειδήσεις