Online γυμναστική στο σπίτι από το Δήμο Ωραιοκάστρου

Γυμναστική στο σπίτι με online βίντεο 

Οι γυμναστές του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα Αθλητισμού, Άγγελο Πανούση, και υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού δημιούργησαν ολιγόλεπτα βίντεο, παρουσιάζοντας προγράμματα αεροβικής γυμναστικής.

Τα βίντεο αναρτώνται στη σελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου στο Youtube και στην κεντρική ιστοσελίδα του Δήμου (http://oraiokastro.gr/vinteo-askiseon-gymnastikis/).

«Με αυτή τη δράση και με δεδομένο το ότι έχει ανασταλεί η λειτουργία των χώρων άθλησης μέχρι νεωτέρας, θέλουμε να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι τη δυνατότητα να συνεχίσουν να αθλούνται», τονίζει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού, Άγγελος Πανούσης.

Και προσθέτει: «Τους προτρέπουμε να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Δήμου μας και να παρακολουθήσουν τα βίντεο που δημιουργήσαμε με τους γυμναστές μας για να μπορούν να αθλούνται. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους ασχολήθηκαν για την υλοποίηση αυτής της δράσης και κυρίως στους γυμναστές μας. Εύχομαι σύντομα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να μπορέσουμε να επαναλειτουργήσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις, ώστε οι συμπολίτες μας να μπορούν να αθληθούν και πάλι σε κανονικές συνθήκες».

Περισσότερα σε Ειδήσεις