Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Δωρεάν τεστ από τον ΕΟΔΥ

Ο προληπτικός έλεγχος ξεκίνησε από σήμερα

Δύο εξωτερικές μονάδες του ΕΟΔΥ εγκαταστάθηκαν, προκειμένου να διενεργηθούν προληπτικά τεστ στους κατοίκους του δήμου Νεάπολης-Συκεών, μετά τον εντοπισμό των κρουσμάτων σε γυμναστήριο. Συγκεκριμένα 14 μαθητές-αθλητές διαγνώσθηκαν θετικοί στον ιό, με τον δήμο να έχει σημάνει «συναγερμό», για την αποφυγή διασποράς του ιού.

Πού θα βρίσκονται οι μονάδες του ΕΟΔΥ

Από σήμερα, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, έως και την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020, μια μονάδα του ΕΟΔΥ θα εγκατασταθεί στο Γ΄ ΚΑΠΗ Συκεών (Μεσολογγίου 54 και Περγάμου 2) και μια δεύτερη στο Α΄ΚΑΠΗ Νεάπολης (Κουντουριώτη 29) προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες που επιθυμούν να υποβληθούν σε προληπτικό έλεγχο.

Η διενέργεια των τεστ ξεκίνησε σήμερα στις 12.30 μ.μ. και θα διαρκέσει έως και τις 3:30 μ.μ., με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, ενώ αύριο, Τρίτη 20 Οκτωβρίου, και μεθαύριο, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020, τα τεστ θα διενεργούνται από τις 9 π.μ.-3 μ.μ.

Η τοποθέτηση του δημάρχου

«Δυστυχώς έπρεπε να σημειωθεί έκρηξη κρουσμάτων στον δήμο μας για να δεηθεί ο ΕΟΔΥ να ανταποκριθεί στο αίτημά μας που καταθέσαμε από τον Μάιο για πρώτη φορά και συνεχίζαμε να διεκδικούμε», σημειώνει ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις