Στον Εύοσμο σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας – Συνομίλησε με κατοίκους

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. Λίγο μετά τις 11:30 ο κ. Τσίπρας έφτασε στην πλατεία του Ευόσμου. Εκεί τον ανέμεναν βουλευτές και στελέχη του κόμματος αλλά και αρκετοί δημοσιογράφοι.

Ο κ. Τσίπρας έκανε συστάσεις να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις γιατί… καραδοκεί ο Χαρδαλιάς. «Θα φωνάξω τον Χαρδαλιά να σας μαζέψει», ανέφερε αστειευόμενος. Έπειτα πραγματοποίησε μια μικρή βόλτα στην αγορά της περιοχής.

Εκεί συνομίλησε με καταστηματάρχες, οι οποίοι του εξέφρασαν την ανησυχία και τον προβληματισμό τους για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί, λόγω και της πανδημίας του κορoνοϊού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε τα όσα του είπαν και δεσμεύτηκε από την πλευρά του να πιέσει την κυβέρνηση για την ενίσχυση των επιχειρήσεων. Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε με πολίτες που κάθονταν σε καφετέριες της περιοχής.

«Σας συμπαθώ από τη Λάρισα και πάνω, αλλά είμαι Παναθηναϊκός»

Κατά την ολιγόλεπτη στάση του σε ένα καφέ, συνομίλησε και με μικρούς μαθητές, με την κουβέντα να πηγαίνει στον αθλητισμό. Όταν τα παιδιά είπαν στον Αλέξη Τσίπρα πως υποστηρίζουν ομάδες της πόλης, εκείνος απάντησε αστειευόμενος πως «Από τη Λάρισα και επάνω σας συμπαθώ, αλλά είμαι Παναθηναϊκός».

Πηγή: thestival.gr