Δήμος Δέλτα: Μέτρα προστασίας από τον κορoνοϊό

Ο Δήμος Δέλτα προχώρησε στη λήψη πρόσθετων μέτρων, για την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της προσέλευσης  των πολιτών στις δημοτικές υπηρεσίες από τον κορoνοϊό.

Ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης αποφάσισε ότι από χθες Δεύτερα 16 Μαρτίου και μέχρι τις 24 Μαρτίου οπότε και θα επανεξεταστούν τα μέτρα, όλες οι υπηρεσίες του δήμου θα λειτουργούν  για την εξυπηρέτηση του κοινού κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης ή αποστολή e mail ενώ στις διοικητικές υπηρεσίες για τις περιπτώσεις που απαιτείται  η παρουσία του δημότη, αυτή θα γίνεται κατά τις ώρες 10.00- 13.00 μετά από τηλεφωνικό ραντεβού.

Στις οικονομικές υπηρεσίες θα εξυπηρετούνται οι πολίτες κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή mail ενώ θα υπάρχει υπάλληλος για την παραλαβή αιτήσεων. Η καταβολή των χρημάτων καλό είναι να γίνεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς του δήμου, ή με κάρτα και όχι με μετρητά.

Οι κοινωνικές δομές,  η Κοινωνική υπηρεσία , οι οικονομικές υπηρεσίες , οι τεχνικές υπηρεσίες οι διοικητικές  υπηρεσίες θα λειτουργούν κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης ή αποστολή e mail για την διεκπεραίωση των αιτημάτων των  πολιτών.

Πηγή:thessnews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις