Μυστηριώδης θάνατος κτηνοτρόφου σε πεδίο βολής

Ερωτηματικά εγείρουν οι συνθήκες θανάτου ενός 49χρονου κτηνοτρόφου στο Μελενικίτσι Σερρών. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 49χρονος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα σε σημείο εντός πεδίου βολής, σε κοντινό σημείο από την κτηνοτροφική μονάδα της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, ο κτηνοτρόφος έφυγε το πρωί για τη μονάδα, αλλά καθώς αργούσε να γυρίσει στο σπίτι, η οικογένειά του ανησύχησε και πήγε ο γιος του να δει τι συμβαίνει.

Ο νεαρός ήρθε αντιμέτωπος με το θέαμα του πατέρα του να κείτεται στο έδαφος, σε κοντινό σημείο από την κτηνοτροφική μονάδα της οικογένειας και αμέσως ειδοποίησε τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Όπως μεταδίδει το epiloges.tv, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη, ο θάνατος του άτυχου κτηνοτρόφου προήλθε μετά από τραύματα από θραυσματοβόλο μέσο (ουσιαστικά δηλαδή υπήρξαν τραυματικές θρώσεις αορτής, πνευμώνων, ήπατος).Ο κτηνοτρόφος, ο οποίος καταγόταν από την Ορεινή, αλλά διέμενε για πολλά χρόνια στο Μελενικίτσι, διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Πηγή: voria.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις