Υπέροχο «ευχαριστώ» μαθητών σε γιατρούς και νοσηλευτές του Κιλκίς

Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο επέλεξαν μαθητές γυμνασίων του Κιλκίς να ευχαριστήσουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου της πόλης για τη μάχη που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν ενάντια στον κορονοϊό.

Η ομάδα Traccia GiovanNile, η οποία αποτελείται από παιδιά του 2ου και 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, πραγματοποίησε ολιγόλεπτη χορευτική παράσταση στο προαύλιο του νοσοκομείου.

Συγκινημένοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές παρακολουθήσαν το δρώμενο χειροκροτώντας θερμά τους μαθητές.

Όπως μεταδίδει το voria.gr, η ίδια μαθητική ομάδα έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει τον Σεπτέμβριο μία μουσικοχορευτική εκδοχή του παραμυθιού Ο Μικρός Πρίγκηπας.

Οικονομική ενίσχυση

Τα έσοδα της παράτασης θα διατεθούν για την ενίσχυση της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Με τρείς επίσης ολιγόλεπτες παραστάσεις σχεδιάζουν να εκφράσουν την εκτίμησή τους και να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» στο Νοσοκομείο, την Αστυνομική Διεύθυνση και τον Δήμο Κιλκίς.

Δείτε το βίντεο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:https://kedenews.gr/perifereia-thessalias/larisas/dimos-larisaiwn/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%81%cf%81%ce%ae%ce%ba%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b4%cf%89%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%83%ce%ba%cf%8d%ce%bb%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bc%cf%80/

Περισσότερα σε Ειδήσεις