Πετυχημένη η διοργάνωση των Αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας

Πετυχημένη η διοργάνωση των Αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας

Στους δρόμους του Λόφου Αγίου Γεωργίου ξεχύθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο ποδηλάτες δίνοντας το παρών τους στους Διεθνείς Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας.

Το νήμα της νίκης έκοψε πρώτος ο παγκόσμιος πρωταθλητής Περικλής Ηλίας που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Elit προσθέτοντας πολύτιμους πόντους στο βαθμολόγιο πρόκρισης της εθνικής ομάδας ποδηλασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που προγραμματίζονται το Μάιο στο Τόκιο.

  

Το άθροισμα των δυνάμεων Εθνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, Δήμου Κιλκίς, Αθλητικού Συλλόγου ‘’Αίας’’ Κιλκίς και Ποδηλατικού Συλλόγου ‘’Ο Ποδηλάτης’’ Θεσσαλονίκης απεικονίστηκε σε μια λαμπρή αθλητική διοργάνωση που ανέβασε ψηλά στο Λόφο Αγίου Γεωργίου περί τους διακόσιους αθλητές από Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και φίλους της ποδηλασίας για να ποδηλατίσουν σε μια όμορφη διαδρομή και να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Μαζί τους ήταν και ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου και οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Πουντζουκίδης και Θεμιστοκλής Κοσμίδης.

Για τις επιδόσεις τους στο άθλημα της ορεινής ποδηλασίας βραβεύθηκαν οι αθλητές

Δημήτρης Αντωνιάδης και Ηλίας Τορτσουκτσίδης με αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα καθώς και ο Γάλλος Τheo Charmes που κατέκτησε την τρίτη θέση. Ελπιδοφόρα ήταν και η συμμετοχή των αθλητών του ‘’Αίαντα’’ στις κατηγορίες των παίδων και παμπαίδων.

Η πετυχημένη διεξαγωγή των Αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας δυναμώνει έναν αθλητικό θεσμό ο οποίος προσδίδει αίγλη στην πόλη του Κιλκίς και για τους λόγους αυτούς θα συνεχιστούν οι συνέργειες με στόχο την περαιτέρω ενίσχυσή τους.

Περισσότερα σε Ειδήσεις